Abstract: Daca renuntati fumatul, ati putea folosi banii economisiti ca sa faceti reparatie cu stil la casa sau apartament. Fiecare tigara fumata arde bani din buzunar si efectiv arde apartamentul Dvs.
Calatoria in vesnicie

Renuntati fumatul--traiti mai bine

Spune altcuiva cel ce ai gasit pe iBiblioteca
fumatul fura bani de la intretinerea casei daca renuntati la fumat si bautura, apartamentul vostru poate fi asa Cumparati flori pentru casa ta. Fa un clic aici! Mult este spus despre "pacatul" fumatului si sunt de acord ca nu place lui Dumnezeu atunci cand un om imbatraneste si se imbolnaveste din cauza fumatului. Dar eu cred ca este mai mult un pacat cheltuirea baniilor pentru tigarile ce face oamenii sa traiasca in saracie, in conditii groaznice in casa.

Acesti oameni folosesc bani pentru tigari si copii lor nu au haine suficiente pentru o iarna frigoasa nici nu au hrana potrivita pentru nevoile la varsta lor. Multi nu au carti si un creion in mana lor pentru ca parintii lor sa aiba o tigara arzind in mana. Pentru ca fiecare tigara costa atat de putin, poate oamenii nu vad costa obicieului lor. Daca un cuplu fumeaza fiecare un pachet de tigari pe zi, la un pret de $0.80 pe pachet, cheltuiesc o suma de $600 de dolari pe an. In 40 de ani, ar putea cumpara un apartament. Efectiv, cand omul aprinde o tigara, arde casa, hainele, sanatatea si tot ce este bun in viata.

Acest proiect a fost facut cu banii care sunt cheltuiti pentru fumatul de o persoana intr-o perioada de 2 ani. Daca amandoi soti fumeaza, casa Dvs. ar fi putut sa arata asa dupa numai 1 an. Sau, puteti s-o refaceti intr-un alt stil tot al gustului Dvs.


daca renuntati fumatul si bautura, apartamentul vostru poate fi asa fumatul fura banii de la intretinerea casei
Casa in reparatie

Apartamentul nostru matrimonial a fost cum ii vedeti pe cele mai multe din Romania.  Nu avea covor, nici linoleu.  Vopseaua a fost groaznica si trebuia sa refacem totul.  Vedeti in poza la stanga ca aveam si semne de apa care a curs mai de vreme.  Cu bani economisiti si fara caritatea nimanui, prin harul lui Dumnezeu si ajutorul prietenilor vecini, noi am facut toate reparatiile.  Pretul mobilei nu este inclus.

Vopsea, ciment, chit, si alte lucrari:
$303
Covoare:
$277
Total:
$580
Daca cineva fumeaza un pachet de tigari in fiecare zi, la un pret de $0.80 pe pachet, cheltuieste o suma de $300 de dolari pe an.

Daca amandoi soti fumeaza asa, ar putea face reparatiile acestea intr-un an de zile.Am folosit stil roman cu arcade si luminari.  Puteti si voi sa faceti in placul Dvs. daca renuntati la fumat.

nefiind un fumator, am putut sa am asa sufrageria
©Dreptul de copiat ritenut de catre autorul: Laurent J. LaBrie, 2003
Aveti un testimoniu, un raspuns, o intrebare.  Trimite-mi un e-mail la adresa posta electronica